arrangementen

Organiseer je een personeelsfeestje, vrijgezellendag, of gewoon een uitje met vrienden of familie? Dan is het wel zo makkelijk dat je alles in één keer goed geregeld hebt. Daarom hebben wij mooie arrangementen samengesteld, met partners in de omgeving. Heb je vragen of heb je zelf nog iets anders in gedachten? Bel ons even, we denken graag met je mee.

Lekker en gezellige avond bij Skopein.

In samenwerking met Service Theater Skopein hebben wij een leuk en lekker arrangement. U wordt verwelkomt bij Gusto waar u kunt genieten van een drie gangen keuze menu. Aansluitend steekt u de straat over richting de bioscoop waar uw kaartje al klaar ligt en u kunt genieten van de film naar keuze. Dit alles voor € 27,50 p.p. Reserveren is gewenst en kan via info@beleefgusto.nl

Creatieve workshop & High Tea
Dagje uit met vriendinnen? Vrijgezellenfeestje of teamsessie? En zin om een middag écht creatief bezig te zijn? Samen met DOT maken wij er echt een uitje van. Begin de middag bijvoorbeeld met een workshop sieraden maken of tassen pimpen, schilderen of bonbons maken en sluit af met een heerlijke High Tea bij ons. Kijk voor de verschillende workshops en de prijzen op www.dotwinterswijk.nl.

Ontdek Winterswijk op de scooter
Ken je de omgeving van Winterswijk nog niet? Ontdek dan eens de leukste plekjes op een stille, elektrische scooter van Goodscoot. Rijd over landweggetjes, door de weilanden en in gezellige straatjes. En als je terug bent staan wij voor jullie klaar met een heerlijke High Tea, Wine of Beer. Prijzen zijn afhankelijk van de duur van de huur en het high tea of wine dat u kiest. Bel of mail voor meer informatie.

Toeren met een eend, daarna nagenieten bij Gusto

Lekker een ontspannen middag toeren door de Achterhoek met een mooie lelijke eend van Eendenverhuur. Het gevoel van vroeger weer terug krijgen van de bijzondere ervaring die het rijden van de eend met zich mee brengt.

Het dakje open en genieten van alles wat de omgeving van de Achterhoek u te bieden heeft.

Op de markt in Winterswijk zal u welkom worden geheten door de mooie ‘lelijke eendjes’, die u zullen brengen naar het mooie buitengebied van Winterswijk. Aan de hand van een foto en bolletje pijltje route zal u door de omgeving worden geleid. Na een mooie tocht van ongeveer 2.5 uur komt u weer terug op de markt waarna u ter afsluiting kunt genieten van een lekkere high tea of high wine bij Gusto.

Voor een overzicht van alle mogelijke arrangementen klikt u hier.

SAMENWERKING MET “DE RUISENDE AAR”.

Mocht u overnachten bij bed & breakfast “De Ruisende Aar” dan kunt u gebruik maken van onze high tea. Deze zullen wij dan op deze prachtige locatie in het buitengebied van Winterswijk bezorgen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op haar website. http://www.deruisendeaar.nl

 

 

 

 

feestje?

Iets te vieren? Wij maken er graag samen een gezellig feestje van.

Uw feesje bij ons >>

high tea

Samen genieten van een kop thee met heerlijke zoete en hartige gerechtjes.

Laat het u smaken >>

wine

Liever een biertje of een goed glas wijn? Geniet van een welverdiende traktatie.

Kom gezellig borrelen >>

binnen kijken

Wilt u voorafgaand aan uw bezoek even binnen kijken?

Kijk binnen >>